Arbejdslampe jem og fix

Arbejdslampe på stativ inkl. 50 W LED-pære sort – Jem & Fix

Arbejdslampe på stativ inkl. 50 W LED-pære sort | jem & fix

for 3 dage siden — Arbejdslampe med 20 W LED-pære, som giver et godt arbejdslys i værkstedet eller garagen; Arbejdslampen er lavet i sortlakeret aluminium, …

Projektør på praktisk stativ, så du kan vinkle lampen. Den er inkl. 50 W LED-pære og lavet i sortmalet aluminium. Lampen kan bruges både inde og ude. Køb den her hos jem & fix.

Arbejdslamper og LED-udendørslamper til lavpris | jem & fix

Her finder du forskelligt arbejdsbelysning som arbejdslamper og lysarmaturer til gør det selv-projekter på huset, bilen eller til andre projekter ude og inde.

Arbejdslamper | Altid lavpris hos jem & fix

Find både LED og halongenrørs arbejdslamper og projektører med eller uden sensor til dit projekt, eller som udendørsbelysning hos jem & fix.

Arbejdslampe 35 W LED med strømudtag – Jem & Fix

Arbejdslampe 35 W LED | jem & fix

Arbejdslampe med 35 W LED-modulpære. Den er med strømudtag og har et kraftigt lys.

Arbejdslampe 15 W akku – Jem & Fix

Arbejdslampe 15 W akku | jem & fix

Arbejdslampe på 15 W til brug inde og ude. Arbejdslampen er batteridrevet og bruger ikke stikkontakt under brug. Køb arbejdslamper hos jem & fix.

Arbejdslampe foldbar 2 x 5 W – Jem & Fix

Arbejdslampe foldbar 2 x 5 W | jem & fix

Få lys til arbejdet med denne arbejdslampe. Den er foldbar, så den er nem at opbevare og tage med. Med 2 lyspaneler, som kan lyse sammen eller hver for sig. Bruger batteri (ekskl.). Køb den her hos jem & fix

Arbejdslampe med 27 LED – Jem & Fix

Arbejdslampe med 27 LED | jem & fix

Smart og praktisk arbejdslampe med i alt 27 LED. Den har en arbejdslampe og lommelygte og bruger 3 stk. AAA-batterier (ekskl.). Kan hænges op i krogen, som kan foldes ind i lygten eller med magneten, som sidder på bagsiden. Køb den her hos jem & fix.

Arbejdslampe på stativ inkl. 20 W LED-pære sort – Jem & Fix

Arbejdslampe på stativ inkl. 20 W LED-pære sort | jem & fix

Arbejdslampe på stativ, så du kan vinkle lampen. Den er inkl. 20 W LED-pære og lavet i sortmalet aluminium. Lampen kan bruges både inde og ude. Køb den her hos jem & fix.

Arbejdslampe 20 W med 2 LED-moduler | Køb hos jem & fix

Ledningsfri arbejdslampe med genopladeligt batteri til USB-opladning. Justerbar lystyrke på maks. 1300 lumen. Køb arbejdslamper hos jem & fix.

Arbejdslampe 10 W batteridrevet – Jem & Fix

Arbejdslampe 10 W batteridrevet | jem & fix

Batteridrevet arbejdslampe, som gør det nemt at have den med og få lys til arbejdet. 10 W og 500 lumen, og den bruger 4 stk. AA-batterier. Køb arbejdslamper her hos jem & fix.

Keywords: arbejdslampe jem og fix