Benyt dig af maskinudlejning

Er du vild med at lave en masse forskellige projekter? Det kan hurtigt blive dyrt, når det kommer til maskiner, da du typisk skal bruge noget forskelligt til de mangeartede opgaver. Men heldigvis er der en løsning på dette problem, da du i stedet kan benytte dig af maskinudlejning. Du kan nemlig leje rigtig mange maskiner. Her kan du se nogle af de maskiner, som du kan leje til dine projekter. 

Lej en havefræser

Hvis du skal have anlagt et eller flere nye bede i din have, har du brug for en havefræser. Det er billigere at leje denne maskine end at købe den, når det er til et engangsprojekt. Med en havefræser kan du hurtigt og effektivt få vendt og ordnet jorden, så du kan komme i gang med dine bede i haven. 

Lad en motorsav, stubfræser og flishugger klare træerne

Skal du have fældet nogle træer i haven, er det en fordel at have en motorsav, da det ellers vil tage en evighed at fælde dem. Ønsker du ikke at eje en motorsav, kan du vælge at leje den. 

Du kan eventuelt også leje en flishugger, så du kan lave flis af træerne. Efterfølgende kan du bruge flisen i din have som et fint pynteelement. Sidst men ikke mindst kan du leje en stubfræser, så du kommer af med træstubbene i din have.

Et motordreven pælebor er tidsbesparende

Skal du have hegn rundt om en stor have, eller skal du lave en hestefold? Så kan du ikke undvære et motordreven pælebor. Det gør nemlig hele processen med at få lavet huller til pælene meget nemmere.