Giv dit vaskerum en makeover

Hvis du har et vaskerum, bliver det sikkert flittigt brugt. Derfor er det vigtigt, at du en gang imellem sørger for at få ordnet i dit vaskerum. Sommetider kan du måske have lyst til at foretage den helt store makeover af dit vaskerum.

Her får du nogle gode råd til, hvordan du kan give dit vaskerum et løft og skabe mere orden.

Mal væggene i dit vaskerum

Det er almindeligt kendt, at alt det snavsede ryger ind i vaskerummet som det første. Derfor kan der have samlet sig meget skidt og snavs langs og på væggene i vaskerummet.

Start derfor med at male væggene. Du kan vælge en neutral farve, som matcher resten af dit hjem, eller du kan eksperimentere med en vild farve som turkis eller gul. Det giver dit vaskerum et løft og skaber en hyggelig atmosfære.

Skaf nye møbler

Vælg derefter nogle nye møbler til dit vaskerum. Skab en opbevaringsplads, der gør det nemt at organisere dit vasketøj og dine rengøringsartikler. Du kan også overveje at investere i et bord, hvorpå du kan folde dit vasketøj.

Det er også en god idé at investere i en ny vaskemaskine, hvis din er ved at løbe på sidste dato. Der er mange forskellige typer af vaskemaskiner, så du skal sørge for at vælge den, der passer bedst til dit hjem. Vælg den, der passer bedst til dit hjem og få den installeret på et sted, hvor det er nemt og bekvemt for dig at betjene den i dit vaskerum.

Gør rummet hyggeligt

Sørg for at gøre rummet lidt hyggeligt. Hæng en knagerække op, hæng et par kurve på væggene til vaskemiddel og måske en lille plante. Det giver dit vaskerum

Brug dekorative elementer som kunstværker eller endda et tæppe, til at give rummet lidt farve.